Our Quality Services

Dentistry dedicated to excellence.

ORTODONȚIE

Pentru sănătatea danturii tale

Tratamentul ortodontic poate modifica fizionomia nu doar prin ameliorarea pozițiilor dentare, ci și prin redirecționarea creșterii, în cadrul limitelor biologice individuale. Scopul tratamentului ortodontic este de a satisface necesitățile estetice ale pacientului cu redarea echilibrului structural și funcțional.

PEDODONȚIE

Îngrijirea corectă a dinților, încă din fragedă pruncie

Este important menținem sănătatea dinților de lapte. Cariile neglijate pot și de obicei chiar duc la probleme ce afectează permanent dezvoltarea dinților.

ESTETICĂ DENTARĂ

Pentru un zâmbet de Hollywood

Cosmetica dentară este tratamentul dentar care îmbunătăţeşte frumuseţea şi sănătatea zâmbetului dvs. şi cuprinde o gamă de proceduri de la albirea dinţilor, înlocuirea obturaţiilor dentare metalice, repararea fracturilor dentare cu faţete din ceramică, îndreptarea dinţilor până la aplicarea de cristale dentare.

IMPLANTOLOGIE

Suntem arhitecți în materie de implanturi

Este soluția stomatologică optimă şi minim invazivă în refacerea edentaţiei (lipsei unui dinte natural) şi este de mai multe tipuri şi forme, cel mai frecvent folosit fiind implantul dentar endo-osos sub formă de şurub.

PROTETICĂ DENTARĂ

Creștem semnificativ durata de viață a dinților

Placa bacteriană şi tartrul sunt principalii răspunzători în apariţia bolilor parodontale şi a cariilor dentare. Este responsabilitatea dvs. să vă igienizaţi corespunzător toate suprafeţele dentare în fiecare zi, pentru a asigura o viaţă cât mai lungă atât lucrărilor dvs. protetice, dar şi dinţilor dvs. naturali.

ENDODONȚIE

Scapă de nervi, la propriu

Acest tratament este cunoscut tuturor pacienților drept tratamentul canalului și presupune ca un nerv afectat al unui dinte, din diferite motive, să fie înlăturat, astfel încât dintele respectiv să nu fie supus extracției și să se păstreze cât mai bine pe arcadă. Ulterior se apelează la o lucrare protetică pentru ca dintele săși recapete funcțiile obișnuite.

PARODONTOLOGIE

Prevenim orice boală parodontală

Prima fază a bolii este gingivita, inflamația gingiei, după care evoluează către structurile profunde. Primul semn al gingivitei este sângerarea provocată de periaj sau de masticație și este însoțită de modificarea culorii gingiei care devine roșie-violacee, senzație de tensiune și prurit.

PARADONTOZA / PARODONTOZA

Venim de hac problemelor cavității bucale

La fel ca orice altă afecțiune a cavității bucale, paradontoza apare din cauza plăcii bacteriene care nu este înlăturată la timp de pacient. Aceasta se formează din bacterii și amidon sau zahăr prezent în alimentele consumate, și cu toate că este înlăturată, se formează la loc, motiv pentru care periajul dentar este recomandat de mai multe ori pe zi.

În caz contrar, în două sau trei zile se poate forma tartrul, care îngreunează înlăturarea plăcii bacteriene și care nu se îndepărtează cu ușurință, fiind nevoie de un detartraj, procedură efectuată în cadrul cabinetului stomatologic. Dacă tartrul și placa bacteriană nu sunt eliminate de pe suprafața dentară, aceasta devine sensibilă, gingiile se irită și se dezvoltă gingivita.

PROFILAXIA DENTARĂ

E important să previi îmbolnăvirea dentară

Reprezintă prima şi cea mai importantă etapă în îngrijirea dinţilor, care să înceapă încă din copilărie, odată cu apariţia primilor dinţi și continuată apoi toată viaţa.

Profilaxia previne atât îmbolnăvirile dentare cât şi complicaţiile în cazul afecţiunilor deja existente.

CHIRURGIE DENTARĂ

Tratăm cu ușurință complicațiile dentare

Deși denumirea de chirurgie dentară ne duce cu gândul la operațiuni delicate, unele dintre ele sunt chiar foarte simple, precum un detartraj, însă în anumite cazuri poate fi nevoie și de medicul chirurg.

EXTRACȚIA DENTARĂ

Extracțiile și intervențiile vor fi mai puțin dureroase

Atunci când afecțiunile parodontale au determinat îmbolnăvirea severă a dintelui, dintele este mobil și are structura de susținere slăbită, iar dentistul îl poate extrage cu ajutorul unui clește dentar, fără a realiza o intervenție chirurgicală efectivă. Însă atunci când procedura este complicată și riscantă este necesar ca un chirurg maxilo-facial sau un medic specializat în chirurgia orală să realizeze extracția.